Σχετικά με τα σαπούνια inariva

Καλλυντικά Φυτικά Σαπούνια μπάνιου!

Γιατί  σαπούνι  Inariva ;
Φυτικό ,παρασκευάζεται μόνο από    Α ποιότητος  πρωτογενή φυτικά έλαια .

Φυσικό, διεργασία υλικών χωρίς χημικά πρόσθετα

Σαπούνι (χημικός όρος σάπων)  με την ανάμειξη αλκαλικού διαλύματος και ελαίων ξεκινά η σαπωνοποίηση,  μετά την σαπωνοποίηση απελευθερώνεται η φυσική  γλυκερίνη, πολύ σημαντικό για την ενυδάτωση του δέρματος .

http://s51f1fa80f06e9.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s5/1f/1f/a8/0f/06/e9/nan.jpgINARIVA, φυτικό φυσικό χειροποίητο σαπούνι με ευχάριστο άρωμα. Διατηρεί όλη τη γλυκερίνη που είναι μέρος της φυσικής διαδικασίας σαπωνοποίησης,  για  πραγματική ενυδάτωση του δέρματός σας .

Περιέχει έλαια πρώτης επιλογής και εξαιρετικής ποιότητας . Ως βασικό έλαιο ασφαλώς είναι το Ελληνικό λάδι ελιάς  με παγκόσμια αναγνώριση, ως το καλύτερο με της εξαιρετικές ιδιότητες του. 

Περιέχει  και το καταπληκτικό λάδι καρύδας  που συμβάλλει στα μέγιστα  για ένα τέλειο και πλούσιο και πολυτελές  αποτέλεσμα.

Τα σαπούνια INARIVA σας τα προσφέρουμε σε πέντε τύπους, σε σχήμα πλάκας με παραλληλόγραμμο σχήμα και  βάρους περίπου 100 γραμμαρίων.

  1. Galaxy luxury soap. περιέχει άρωμα neroli.
  2. Elite luxury soap. περιέχει  άρωμα και συστατικά πχ φύλλα κίτρου. 
  3. Premium luxury soap . περιέχει  αιθέρια έλαια  με άρωμα neroli.
  4. Golden luxury soap .περιέχει αιθέρια έλαια και συστατικά πχ φύλλα κίτρου. 
  5. Nautica luxury soap. περιέχει άρωμα ,αφρίζει με το θαλασσινό νερό,

Τα σαπούνια μας είναι  σχεδιασμένα για εκείνους που προσέχουν  πάρα πολύ και καλύτερα τον εαυτό τους ,και που επιθυμούν για τη φροντίδα και την προστασία του δέρματός τους, χρησιμοποιώντας ένα πολυτελές υψηλής ποιότητας, χειροποίητο  σαπούνι  με βασικό συστατικό το λάδι ελιάς . Είναι για τους ανθρώπους που θέλουν να πάνε πιο πέρα και δεν κρίνουν το  σαπούνι απλώς από την τιμή. Ασφαλώς είναι για  όσους χρειάζονται ή θέλουν αυτό το είδος του σαπουνιού, λόγω των προβλημάτων του δέρματός τους (ξηροδερμία, έκζεμα, ακμή , κ.α.), ή για ευαισθησίες σε συστατικά ή αρώματα που έχουν τα βιομηχανικά (σαπούνια).

Συσκευασία προκειμένου να διευκολύνεται η αποχρωμάτιση του χαρτιού κατά την ανακύκλωση.

Για εμάς η συσκευασία είναι μέρος του τελικού προϊόντος  αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ώστε τα προϊόντα INARIVA να λέγονται και να είναι πραγματικά οικολογικά . Διατίθεται στην χάρτινη συσκευασία του ενός τεμαχίου τον 100 gr.

Σε χάρτινα κουτιά συσκευασμένα των 3,6 και 12 τεμαχίων

Υπάρχουν ακόμη σε χάρτινα κουτιά των 12 και 24 τεμαχίων ασυσκεύαστα  οικονομικότερη συσκευασία και προτεινόμενη.

 Τα προϊόντα INARIVA τα συσκευάζουμε με οικολογικό χαρτί .Για την εκτύπωση χρησιμοποιούμε ένα χρώμα

Έχετε ακόμη έναν λόγο να επιλέξετε το σαπούνι  inariva ,είναι 100% Οικολογικό προϊόν

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές ενδιαφέρονται και χρησιμοποιούν φυσικά ,φυτικά και οικολογικά προϊόντα ,γιατί ενδιαφέρονται  πραγματικά για την τύχη των επόμενων γενεών σε αυτόν το πλανήτη  .Χρησιμοποιώντας προϊόντα INARIVA πέραν της προσωπικής φροντίδας, συμβάλλετε   για να έχουμε έναν πραγματικά καθαρότερο πλανήτη .

  • Παράγονται με Ελάχιστη  κατανάλωση ενέργειας. 
  •  Δεν μολύνει το περιβάλλον κατά την χρήση.      
  • Δεν μολύνει το περιβάλλον με απόβλητα κατά την παραγωγή.                                                                                                      
  • 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία με μικρό κόστος για το περιβάλλον.
  • 100% βιοδιασπώμενο .

Σχετικά με τα συστατικά των προϊόντων ενημερωθείτε εδώ

 

Μην διστάσετε να έλθετε σε απευθείας επικοινωνία. Για κάθε ερώτηση σχετικά με την φροντίδα και περιποίηση του δέρματός σας ,ένας ειδικός θα είναι πάντα άμεσα και διαθέσιμος.